DESPRE DANKE®

Danke!® este una dintre cele mai cunoscute mărci de produse pentru renovare și decorare cu o experiență semnificativă pe piața de vopsea din România.

Sub sloganul “Vopsește nemțește”, Danke!® ofera consumatorului produse la cel mai bun raport calitate preț, ghidându-se în mod constant după principiul nemțesc de a face lucrurile cât mai eficient și economic. 

Produsele din gama Danke!® acoperă o gamă largă de utilizări și nevoi pentru renovarea completă a casei: de la vopsea lavabilă și tencuială decorativă pană la email pentru metal și lac pentru lemn. 

DESPRE PPG

PPG a fost fondat în anul 1883 sub denumirea Pittsburg Plate Glass de către Capt. John B. Ford și John Pitcairn în Pittsburg, Pennsylvania. Astăzi, PPG este unul dintre liderii globali în producția de vopsea, materiale industriale, produse chimice și sticlă, atât pentru uz industrial, cât și casnic.

Prin inovație, sustenabilitate și culoare, PPG ajută clienți din peste 70 de țări din întreaga lume să găsească cele mai bune soluții în renovarea locuințelor, în industria de transport și construcții.

În Romania, PPG este unul dintre liderii pieței de vopsea, odată cu achiziția DEUTEK SA in anul 2017. Datorită experienței de peste 10 ani în cadrul pieței românești, PPG România se poate mândri astăzi că este o companie de succes, bine gestionată, cu o îndelungată tradiție în a oferi clienților săi servicii excelente și care deține unele dintre cele mai puternice mărci din România (OSKAR si Danke!).